Jak zapojit mlhovky?

Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Petr píše:Tak jsem si přečetl ten článek a nevím stejně nic moc. Budu kupovat levný mlhovky a tam relátko nebude taže nevím jaký mám koupit. Pak kudy je taženej ten kabel? Tou průchodkou do středu motorovýho prostoru? Pak odkud vzít proud? Asi to udělám "tak nějak" a bude to :-)

Koukal jse po těh článcích celkově a třeba v článku o kolech není informace o tom jaký má mít ET.... atd atd...Já vím, blbě se to všechno hledá....
et to muze mit jakekoliv chceš (teda takove jake se da koupit) jedna se jenom o to, jak moc budes mit to kolo potom zalezle v blatniku. Cim menší ET, tím více bude kolo jakoby zároveň s karoserií. Já mám na 7Jx15 ET tuším asi 20 a mám to akorát zárověň s karoserií, když se dívám zezhora.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

ET můžeš sice mít jaké chceš, ale kola by neměla přesahovat obrys karoserie, jinak bude problém při kontrolách, protože i policista s inteligencí neandrtálce pozná, že je něco špatně :D . Pokud jsou zase kola moc utopená v karoseriii, tak to nevypadá dobře, tak doporučoval nějaký kompromis :) , nejlepší je to (pokud to jde) před nákupem na autě vyzkoušet :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

tak tak...ale pokud já mám ET 20 a mám to zároveň, tak bych volil ET vyšší. Pravda je že tak 95% kol co se prodávájí na Balena nemají ET zase tak nízké, takže si myslím že není problém. Taky by to mělo být na tom elektronu nebo plecháči napsané.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Karel
Závislý diskutér

Re: Mlhy na blatech

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:nevím,jak u vás ale u nás bývá mlhy dost...už aby tam byly
Mlhovky přivezu na autě (jak taky jinak :D ), tak převedu jak dobře vypadají a hlavně skvěle svítí :) , před noční prohlídkou bude krásná tma a věřím, že nasvítím celé nádvoří... strašidla budou z té záře pěkně vyjukaná :D Taky bude poslech kompresorových fanfár, mají zvuk v akordu (bez melodie), ale je to krása, i kamion by se zastyděl :oops: , je to fakt síla :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět