Nadstandartní výbava
- Reklama
2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země
Zatím největší extrém ve stáří prodávaných "nových" vozů byl u jedné nejmenované korejské značky... klidně dva roky
Zatím největší extrém ve stáří prodávaných "nových" vozů byl u jedné nejmenované korejské značky... klidně dva roky
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ach ta korea...jediné dobré co z Korey vzešlo je MASH...ale myslím že ani ten se tam netočil )rcph píše:2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Zákazník se to většinou ani nedozví, ale problém nastane, když chce pak objednat nějaký náhradní díl Za ty dva roky může nastat nějaká technická změna a součástky se většinou objednávají nejen podle motoru a karoserie, ale i podle roku výroby a pak díl nepasuje. Další malér bývá, pokud pak auto nabídne k prodeji do nějakého většího bazáru. Tam prověřují nejen, zda je auto kradené, ale i skutečný rok výroby, aby mohli podle tabulek stanovit cenu. To je pak překvapení, když je auto najedou třeba o 2 roky starší a pak i o několik desítek tisíc i levnější , ale je fakt, že si to každý může před nákupem zjistit , škodný určitě nebyl, protože u takových aut bývá i pěkná sleva a auta bývají nabízená v nějaké akci Pozor je třeba dát při nákupu ojetých, pak to může být nepříjemné zklamání , i když daleko důležitejší je skutečný stav vozuMarek píše:ach ta korea...jediné dobré co z Korey vzešlo je MASH...ale myslím že ani ten se tam netočil )rcph píše:2 Karel: samozřejmě máš pravdu, včetně problematiky předváděček... jen jsem chtěl ostatním naznačit jak to chodí a s čím se můžou setkat, a to nemluvě o možných rozdílech ve výbavě vozů pro různé země
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX