Palivoměr si vůbec žije vlastním životem

Každé vozidlo ukazuje jina... jediná spolehlivá metoda je natankovat až po hrdlo, dle ujetých km a dotankování si to spočítatJeseň píše:Hmm...
tak palivoměr je slabá stránka tohohle auta. Budu muset najít nějakou metodiku jak změřit spotřebu a naučit se číst co mi tahle rafika ukazuje.
Mám zatím tři zkušenosti:
1/První dílek padá rafika rychle.
2/I úplně plná nádrž neukáže rafičkou plnou nádrž.
3/Víčko vždy syčí. Asi není ventil.
..tak takovej omezovač jsem vyřešil samolepkou od kámoše autobusáka.. "Nemluvte za jízdy na řidiče" a je celkem klid, ale někdy to skorotchýni ukazuju i 5x za 30km!!wildcat2 píše:Já za ty 3 měsíce co mám Baleno mm průměr 6,5 l .Zatím jsem nejel žádnou dálku,pouze z měta do města (kopcovitý terén) .Při dálce by to bylo podstatně míň. Malé spotřebě pomáhá zapnutý omezovač rychlosti na sedačce spolujezdce (tchýně nebo manželka)
Tak to si ji taky pořídím a nalepím ji omezovačům na ústapeta.hvezda píše:..tak takovej omezovač jsem vyřešil samolepkou od kámoše autobusáka.. "Nemluvte za jízdy na řidiče" a je celkem klid, ale někdy to skorotchýni ukazuju i 5x za 30km!!wildcat2 píše:Já za ty 3 měsíce co mám Baleno mm průměr 6,5 l .Zatím jsem nejel žádnou dálku,pouze z měta do města (kopcovitý terén) .Při dálce by to bylo podstatně míň. Malé spotřebě pomáhá zapnutý omezovač rychlosti na sedačce spolujezdce (tchýně nebo manželka)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |