Jak zapojit mlhovky?
Jak zapojit mlhovky?
Máte někdo originál mlhovky? Kde máte vypínač? Jak to zapojit? Z čeho vzít proudy a použít relátko? A jakej typ mlhovek se na Balíka hodí? Co myslíte....
Baleno 1,6 16V
- Reklama
Re: Jak zapojit mlhovky?
Stáhni si schéma zapojení elektroinstalace v sekci "Články"... originál je vypínač předních vedle vypínače zadních (alespoň v novějších typech)Petr píše:Máte někdo originál mlhovky? Kde máte vypínač? Jak to zapojit? Z čeho vzít proudy a použít relátko? A jakej typ mlhovek se na Balíka hodí? Co myslíte....
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
www.hella.cz/prisl/zusatz/index.htm a dají koupit přímo od Helly nebo v Autokelly
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Jsou v kategorii přídavné světlomety, ale jsou to určitě mlhovky , bylo to i napsané na obalu .Jsou výborné nejen do mlhy, sněžení a deště, ale i na okreskách nebo v lesních úsecích (což by sice nemělo), ale krásně nasvětlují příkopy a také okolí silnice, tak včas vidíš srnky a jiná sebevražedná a autoničivá zvířátkaKarel píše:www.hella.cz/prisl/zusatz/index.htm a dají koupit přímo od Helly nebo v Autokelly
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já mám takové ty levnější čočky za pár stovek. Pasujou tam tak akorát a docela se mi tam i líbí. Myslím že dokonce i vypadají podobně jako originály. Co se týče svítivosti, tak nevím, protože jsem to neporovnával....a ruku na srdce, nemám je tam kvůli svícení (kolikrát do roka je u nás taky mlha), ale kvůli vzhledu. Už jsem i uvažoval, že do nich dám buď nějaké jiné žárovky a budou to přídavné parkovačky
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mlhy na blatech
nevím,jak u vás ale u nás bývá mlhy dost...už aby tam byly
Tak jsem si přečetl ten článek a nevím stejně nic moc. Budu kupovat levný mlhovky a tam relátko nebude taže nevím jaký mám koupit. Pak kudy je taženej ten kabel? Tou průchodkou do středu motorovýho prostoru? Pak odkud vzít proud? Asi to udělám "tak nějak" a bude to
Koukal jse po těh článcích celkově a třeba v článku o kolech není informace o tom jaký má mít ET.... atd atd...Já vím, blbě se to všechno hledá....
Koukal jse po těh článcích celkově a třeba v článku o kolech není informace o tom jaký má mít ET.... atd atd...Já vím, blbě se to všechno hledá....
Baleno 1,6 16V