Návrhy domény pro Suzuki Baleno Klub
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Návrhy domény pro Suzuki Baleno Klub
Jaký by jste navrhli název domény pro SBK??? Měl by být asi co nejkratší.
www.suzukibalenoklub.cz (dlouhé)
www.balenoklub.cz (taky dost dlouhé)
www.s-b-k.cz (to by šlo)
www.s-b-k.com
www.s-b-k.eu
www.sbklub.eu
Taky by bylo asi nejlepší použít koncovku .eu nebo .com aby se ušetřily nějaké ty penízky.
www.s-b-k.cz (to by šlo)
www.s-b-k.com
www.s-b-k.eu
www.sbklub.eu
Taky by bylo asi nejlepší použít koncovku .eu nebo .com aby se ušetřily nějaké ty penízky.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návrhy domény pro Suzuki Baleno Klub
.. no myslím,že nejlepší by byla asi www.s-b-k.cz, ale nechám to na Tobě..Marek píše:Jaký by jste navrhli název domény pro SBK??? Měl by být asi co nejkratší.
www.s-b-k.cz (to by šlo)
www.s-b-k.com
www.s-b-k.eu
www.sbklub.eu
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
A kolik mista pro webovky?? A u koho by to bylo? A kdo všechno by měl pristup na naše FTP?? Ty jsi správce nějakého serveru nebo tak něco, že by to tak šlo udělat??milosh píše:domenu kdyz si zaridite, jsem schopny osefovat hosting zadara s neomezenou DB a FPT !!!!!
Re: Návrhy domény pro Suzuki Baleno Klub
Jsem jednoznačně pro www.balenoklub.cz ... není to dlouhé a je to jednoznačné a výstižné... zkratky nejsou vhodné... a samozřejmě .czMarek píše:Jaký by jste navrhli název domény pro SBK??? Měl by být asi co nejkratší.
www.s-b-k.cz (to by šlo)
www.s-b-k.com
www.s-b-k.eu
www.sbklub.eu
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
www.balenoklub.cz
Já vidím jen tři možnosti a to ještě z donucení
neboť baleno.cz bohužel existuje
tedy
www.balenoklub.cz
www.baleno.org
a
v krajním případě
www.baleno.eu
neboť baleno.cz bohužel existuje
tedy
www.balenoklub.cz
www.baleno.org
a
v krajním případě
www.baleno.eu
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jak se vám pozdává www.balenoklub.com ?? Vyjádřilo by to že jde o nějaký klub i o to že se jedná o Balena. A bude to i trošku tajemné, když tam nebude to Suzuki. Ta přípona com bude lepší, protože to je levnější. Navíc když to budeme dávat někde kde není moc místa, tak se může psát balenoklub.cz a to není zase tak dlouhé. Adresa sbk.zde.cz zůstane taky funkční. Co vy na to??
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je nejdůležitější, aby ten název byl co nejvýstižnější a dobře zapamatovatelný. Mým jednoznačným favoritem je:
balenoklub.cz
Případně kvůli úspoře nějaká jiná koncovka, ale řekl bych že na 100% by nejlepší bylo .cz, protože jsme Češi, tak ať je to na první pohled vidět.
Prostě mám pocit, že adresa balenoklub.cz Ti poskytne na první pohled nejvíc informací.
Asi by taky nebyla špatná suzukibalenoklub.cz, ale to už se zdá dost dlouhé. Každopádně by i tohle bylo jasnější a čitelnější než jakákoli zkratka.
balenoklub.cz
Případně kvůli úspoře nějaká jiná koncovka, ale řekl bych že na 100% by nejlepší bylo .cz, protože jsme Češi, tak ať je to na první pohled vidět.
Prostě mám pocit, že adresa balenoklub.cz Ti poskytne na první pohled nejvíc informací.
Asi by taky nebyla špatná suzukibalenoklub.cz, ale to už se zdá dost dlouhé. Každopádně by i tohle bylo jasnější a čitelnější než jakákoli zkratka.
A ja sa prikláňam k www.balenoklub.cz Aj keď som zo Slovenska a nie jediný v SBK tak mi prípona nevadí. Príponu .eu by som navrhol, len keby boli členovia ešte aj z iných štátov ako sme my.
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já jsem pro www.balenoklub.cz je to lepší když jsme češi:))
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak se mi zdá, že o doméně máme rozhodnuto...super.
Zvítězila tedy www.balenoklub.cz. Teď už jen sehnat 1605 Kč ročně na zaplacení domény a hostingu. Kdyby jsme každý dali 2 kilča, tak by nás stačilo 8. Docela málo na to že nás je v klubu tolik. Zkusím vytvořit nějaký mail a poslat ho všem členům, ať se k příspěvkům vyjádří a uvidíme
Zvítězila tedy www.balenoklub.cz. Teď už jen sehnat 1605 Kč ročně na zaplacení domény a hostingu. Kdyby jsme každý dali 2 kilča, tak by nás stačilo 8. Docela málo na to že nás je v klubu tolik. Zkusím vytvořit nějaký mail a poslat ho všem členům, ať se k příspěvkům vyjádří a uvidíme
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...složenkou nebo na účet...stačí říctMarek píše:tak se mi zdá, že o doméně máme rozhodnuto...super.
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
hned jak bude chvilka času, tak spočítám kolik lidí se tady dobrovolně přihlásilo a uvidíme