BALENO vs. ALMERA vs. 323 vs. PUNTO vs. BRAVO (vse 3dv.)
BALENO vs. ALMERA vs. 323 vs. PUNTO vs. BRAVO (vse 3dv.)
Zdar lidi! Mam problem : nevim ktery z tech aut zvolit, ale diky cene,desingu a spolehlivosti vede Baleno, jen me trapi jizdni vlastnost, ktery jsou v Almere vyhlaseny. Ale Almera uz se mi tolik nelibi... Ty ostatni jsou alternativy ktere asi vypustim, ale nejel jsem v ani jednom z tech aut, zatim pokukuju po testech, takze az rostaje to bily svinstvo navstivim bazary. Takze budu rad kdyz mi nekdo povite jak to s tema jizd. vlastnostma je, uvazuju totiz o lehke prestavbe ve stylu RALLY a nemam rad lety do pole Takze diky a kdybyste vedeli o necem na prodej, dejte vedet : Petr.DESMO@centrum.cz
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jj, já mám taky 1.6 16V najeto 100 000 a taky uplne v poho. Navic Balena se prodavaji i levneji nez za 100 000, takze klidne muzes koupit neco za 80 a zbyde ti více na tuning .Když se koukneš na www.tipcars.com , tak je tam dost Baliku co nemaji najeto ani 100k. A motor 1.6 je idealni. Sice by me lakal i sedanek s 1.8 4x4, ale ted uz menit nebudu, navic 1.8 je problem sehnat
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Moje pořadí
Nedávno jsem taky zuřivě vybíral a dopadlo to tak, že mám Baleno k naprosté spokojenosti se vším. Další v pořadí by byla mazda. Nissan od těch dob co kamarádí s Renaultem vypadl z mého obzoru a Fiata nikdy.