Pískání okýnek při vysoké rychlosti
Pískání okýnek při vysoké rychlosti
Mám Baleno 1.6, RV 97, sedan a zlobí mně aerodynamickej Hluk. Při rychlosti kolem 130 už je to dost obtěžující. Jde to od předních bočních oken. Nemáte s tim někdo zkušenost jak to odstranit?
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem promazal to těsnění při staženém okénku v celém obvodu. Nevim jestli máš stejnou závadu jako já, ale moje okno se při zavírání úplně nedovíralo a křížilo se tak, že přední část se zasekla a zadní část se dovřela úplně. Tim vznikla v zadní horní části mezera a docházelo k průniku vzduchu do vozu a tim k zmiňovanému hluku. Jestli ti to pomůže tak fajn. Jestli máš jinou závadu, tak napiš jakou a snad to nějak vyřešíme.
To zní dobře a tak mě zajímá, čím jsi to těsnění mazal Díky KarelTomas píše:Já jsem promazal to těsnění při staženém okénku v celém obvodu. Nevim jestli máš stejnou závadu jako já, ale moje okno se při zavírání úplně nedovíralo a křížilo se tak, že přední část se zasekla a zadní část se dovřela úplně. Tim vznikla v zadní horní části mezera a docházelo k průniku vzduchu do vozu a tim k zmiňovanému hluku. Jestli ti to pomůže tak fajn. Jestli máš jinou závadu, tak napiš jakou a snad to nějak vyřešíme.
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Piskani (alespoň v mém případě) způsobuje "sežvejkané" těsnění okolo oken a jak tady někdo poznamenal i jejich asymetrické vysouvání. Já jsem to vyřešil tak, že jsem za pomoci fyzické síly pomohl elektrice vytáhnout okýnka co nejvýše a zároveň jsem se snažil co nejlépe srovnat těsnění. Pochopitelně od té doby neotvírám přední okna, ale pouze zadní, kde je těsnění OK
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tohle neznám
tak tenhle problém mě naštěstí minul, možná přijde časem- mám 1999/2000